Βόμβα σε γλάστρα ακρωτηριάζει επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη - iefimerida.gr

Βόμβα σε γλάστρα ακρωτηριάζει επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη

Βόμβα σε γλάστρα ακρωτηριάζει επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού -παγιδευμένη χειροβομβίδα- σε γλάστρα σημειώθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης στο σπίτι επιχειρηματία. Ο άτυχος 40χρονος, Αθηναγόρας Ανδριαδάκης που είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου παρέλαβε γλάστρα, στην οποία υπήρχε παγιδευμένη χειροβομβίδα, η οποία εξερράγη και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Ο άνδρας έχει διακομιστεί στο Ασκληπιείο της Βούλας και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr έχει κάταγμα στο δεξί πόδι, αιμάτωμα στο αριστερό, ενώ έχουν ακρωτηριαστεί και δάχτυλα στα κάτω άκρα. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή γιατί τα θραύσματα από τη χειροβομβίδα έχουν χτυπήσει τις δύο κεντρικές αρτηρίες των ποδιών του, με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς αίμα.

Η έκρηξη του μηχανισμού σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Ήρας 18. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o επιχειρηματίας μετακίνησε τη γλάστρα απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα. Η έκρηξη ήταν ισχυρή και έσπασαν οι τζαμαρίες των γειτονικών σπιτιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ