Αναίσθητη βρήκαν την Λόχαν στην σουίτα της-Φώναξαν ασθενοφόρο & πυροσβεστική - iefimerida.gr

Αναίσθητη βρήκαν την Λόχαν στην σουίτα της-Φώναξαν ασθενοφόρο & πυροσβεστική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναίσθητη στο penthouse της στο ξενοδοχείο Ritz Carlton Marina del Rey βρήκε την 25χρονη πρωταγωνίστρια το πλήρωμα του ασθενοφόρου που φώναξαν οι υπεύθυνοι για να μην έχουν την ευθύνη για το θάνατό της. Επίσημη αιτιολογία το γεγονός ότι έχει δουλέψει 13 ώρες συνεχόμενα.

«Δεν αισθάνομαι καλά», είπε η Λίντσεϊ Λόχαν στον βοηθό παραγωγής του Liz & Dick (της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ) και μετά το τηλέφωνο της έπεσε από τα χέρια.

Εκείνος πήρε πανικόβλητος τηλέφωνο τον μάνατζερ του ξενοδοχείου (που κάλεσε το ασθενοφόρο και την πυροσβεστική) και τον μάνατζερ της Λόχαν (που κάλεσε τον «δικό» της γιατρό).

Όλοι μαζί έφτασαν έξω από το δωμάτιό της, χτύπησαν την πόρτα, δεν πήραν απάντηση, μπήκαν και την βρήκαν λιπόθυμη στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της «Έιναι εξαντλημένη γιατί δουλεύει δυο μέρες συνεχόμενα, από τις επτά το πρωί έως της οχτώ το βράδυ. Άλλωστε αυτό διαπίστωσαν και οι τραυματιοφορείς που μπήκαν στο δωμάτιο, δηλαδή έλλειψη ύπνου».

Ενώ, off the record, επισήμανε ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.

Άλλωστε, λέμε εμείς, σε αυτά είναι συνηθισμένη. Η δουλεία είναι που την πείραξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ