Αίθριος ο καιρός το Σάββατο - Στους 32 βαθμούς Κελσίου o υδράργυρος στην Αθήνα - iefimerida.gr

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο - Στους 32 βαθμούς Κελσίου o υδράργυρος στην Αθήνα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο-Τους 32 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο στη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα, από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα στην Αττική το θερμόμετρο θα δείξει θερμοκρασίες από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 18 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θράκη το απόγευμα,η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του Ιονίου, στην Ηπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, όπου το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, και στην ανατολική Πελοπόννησο.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με θερμοκρασίες μεταξύ 22 και 32 βαθμών Κελσίου.

Τέλος, αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τη θερμοκρασία: να κυμαίνεται από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ανοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε βόρεια και δυτικά την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ