Γεννηματά: Καμία ψήφος από το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη - iefimerida.gr

Γεννηματά: Καμία ψήφος από το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία ψήφος από το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πάει χαμένη πουθενά και σε κανέναν, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, καθώς, όπως επισήμανε η χώρα στις 18 Ιουνίου, χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ευθύνης, την οποία εγγυάται ένα ισχυρό εκλογικά ΠΑΣΟΚ.

Σε δήλωσή της στην οποία προέβη με την ευκαιρία των εκλογών της Κυριακής, η κυρία Γεννηματά είπε πως η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ «σημαίνει "ναι" στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, "ναι" στην αλλαγή των αρνητικών όρων της σύμβασης, "ναι" στην παράταση του χρόνου προσαρμογής, "ναι" στις αλλαγές στο κράτος και στο παραγωγικό μοντέλο».

Επίσης απευθύνει πρόσκληση στους παλαιούς ψηφοφόρους του Κινήματος να επανέλθουν και να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας «σας καλούμε να επιστρέψετε στο σπίτι σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ