Η ιταλική Vogue «ισοπεδώνει» τη Μαντόνα - iefimerida.gr

Η ιταλική Vogue «ισοπεδώνει» τη Μαντόνα

Η ιταλική Vogue «ισοπεδώνει» τη Μαντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση της Μαντόνα με τα μίντια δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό, καθώς το «κράξιμο» για τα καμώματά της πάνω στην σκηνή δεν έχει τέλος – όχι ότι δεν το προκαλεί η ίδια βέβαια. Ένα άρθρο στην ιταλική Vogue όμως, έρχεται να ισοπεδώσει τη βασίλισσα της ποπ, καθώς τη χτυπά εκεί που πονά περισσότερο.

Το άρθρο, το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος Τζούλια Μπλάσι αναφέρει συγκεκριμένα: «Η περιοδεία της MDNA , όπως και όλες οι περιοδείες της, θυμίζει περισσότερο μουσικό θέατρο παρά μια συναυλία. Είναι σαν ένα τεράστιο επεισόδιο της μουσικής τηλεοπτικής σειράς Glee που συναντάει την Eurovision, απλά με καλύτερα τραγούδια και λιγότερο χιούμορ.

Οι συναυλίες της τραγουδίστριας χάνουν τη δυναμική τους, αν ο θεατής βρίσκεται μακριά. Κάποιες φορές θαυμαστές της τραγουδίστριας καταλήγουν να βρίσκονται τόσο μακριά που είναι σαν να τους έχουν αφήσει απέξω».

Παράλληλα, η αρθρογράφος συμπληρώνει πως «έχουμε αναισθητοποιηθεί στις προκλητικές πράξεις της βασίλισσας της ποπ», ενώ το κερασάκι στην τούρτα ακολουθεί: «Ένα κοντάρι έπεσε στο κεφάλι της Gaga στη συναυλία της και η τραγουδίστρια συνέχισε τη συναυλία. Η Μαντόνα αν δει έστω και μια σημαία να πέφτει στη σκηνή της, την πετάει κάτω γιατί θέλει η συναυλία να πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Και εκεί, παιδιά, είναι αυτό που κάνει όλη τη διαφορά του κόσμου...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ