Ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον Αιγυπτίων στο Πέραμα - iefimerida.gr

Ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον Αιγυπτίων στο Πέραμα

Ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον Αιγυπτίων στο Πέραμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, που είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός εκ των αλλοδαπών στο κεφάλι.

Στους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, δηλαδή εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.

Οι συλληφθέντες προσέγγισαν το σπίτι όπου έμεναν οι τέσσερις Αιγύπτιοι και αφού προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα, επιτέθηκαν εναντίον ενός από αυτούς. τον οποίο και τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα και ένα τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ