Παπαμιμίκος: Πετάγατε πέτρες, γιαούρτια - Κορωνάκης: Διασκεδάζω με τα ψέματά σας - iefimerida.gr

Παπαμιμίκος: Πετάγατε πέτρες, γιαούρτια - Κορωνάκης: Διασκεδάζω με τα ψέματά σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η κατάληξη της διαδικτυακής τηλεμαχίας ανάμεσα στον υπεύθυνο της εκλογικης καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κορωνάκη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, με τον πρώτο να αποχωρεί διαμαρτυρόμενος για τα «ψέματα» -όπως είπε- του δεύτερου.

Το άτυπο ντιμπέιτ ανάμεσα στα δύο στελέχη, που διοργανώθηκε από τον protagon.gr και την Google, έληξε άδοξα όταν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είπε:

«Στέλνατε καθοδηγουμενα 10 και 15 άτομα σε συγκεντρώσεις είτε για να τους πετάξετε γιαούρτια, είτε για να τους πετάξετε ντομάτες είτε για να τους πετάξετε πέτρες»

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτά που λέτε» του απάντησε ο Τάσος Κορωνάκης, ο οποιος είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κουβεντιάζει με έναν άνθρωπο που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστελνε κόσμο να πετάει γιαούρτια και πέτρες. «Δεν θέλω να συνεχιστεί ο διάλογος με έναν άνθρωπο που λέει ψέματα» είπε.

«Διασκεδάζω με τα ψέματά σας, αλλά αν ξεπεράσετε τα όρια τότε μπορεί να πάμε και στη Δικαιοσύνη» συνέχισε ο κ. Κορωνάκης και αποχώρησε, ενώ ο κ. Παπαμιμίκος επέμεινε ότι δεν θα δεχτεί «τραμπουκισμούς», θα λέει την άποψή του καθώς και ότι αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα...

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ