Χρυσή Αυγή: Είναι το ίδιο να σε προσβάλλει άνδρας, γυναίκα ή κάτι ενδιάμεσο - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Είναι το ίδιο να σε προσβάλλει άνδρας, γυναίκα ή κάτι ενδιάμεσο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περιστατικό της βιαιοπραγίας του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος.

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Σχηματάρι, ο Ηλίας Παναγιώταρος, παρουσίασε τη σφαλιάρα στην κυρία Κανέλλη ως δείγμα ανδρισμού του Ηλίας Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιώταρος είπε πως «υπάρχουν κάποιοι άνδρες και όταν τους προσβάλλει κάποιος του απαντούν και δεν κοιτούν τι... Αν είναι άνδρας, γυναίκα, κάτι ενδιάμεσο ή οτιδήποτε άλλο».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «πρώτα του επετέθη η αναρχομπολσεβίκα, αλλά πήρε την απάντηση που της άρμοζε».

Ιδιαίτερα προκλητική, όμως, ήταν και η δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βοιωτία, Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος χαρακτήρισε τη Βουλή «κυνοβούλιο». Συγκεκριμένα, όταν κατά τη δίαρκεια της ομιλία του αναφέρθηκε στο Ελληνική Βουλή, είπε «το κυνοβούλιο με ύψιλον φυσικά γραμμένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ