Γιάννης Λαγός: Αιγύπτιοι μετανάστες θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιάννης Λαγός: Αιγύπτιοι μετανάστες θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό να προειδοποιεί σε ομιλία του πως οι Αιγύπτιοι μετανάστες την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου «θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή».

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ρατσιστική επίθεση στην Χρυσή Αυγή, ο υποψήφιος στην Β' Πειραιώς, μίλησε σε καφετέρια στο Πέραμα. «Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για θέματα, που υπάρχουν εδώ στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι. Για όλα αυτά τα θέματα με τους Αιγύπτιους, που μπαίνουν κάνουν ότι θέλουν, που πουλάνε τα ψάρια τους όπως θέλουν, τα παίρνουν απ' όπου θέλουν και γενικά δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Εμείς τους λέμε ότι από εδώ και πέρα θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες» ο υποψήφιος βουλευτής με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ