Ανδρουλάκης: «To ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκα» - iefimerida.gr

Ανδρουλάκης: «To ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκα»

«To ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φούσκα, δήλωσε σήμερα ο Μίμης Ανδρουλάκης ο οποίος υποστήριξε ότι το κόμμα χρειάζεται ριζική αλλαγή προς μία νέα Αριστερά και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στην σοσιαλιστική Αριστερά, αλλά έχει κλείσει τον κύκλο του».

«Ας πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η πιθανότητα ακυβερνησίας είναι πιθανό σενάριο» είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεθυσμένο καράβι, όταν έχεις 500% αύξηση σε ένα μήνα, είσαι φούσκα και οι ωραίες φούσκες σκάνε πολύ εύκολα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ηθικό πλεονέκτημα γιατί δεν έχει ασκήσει εξουσία, εάν εφαρμόσει αυτά που λέει θα υποχρεωθεί εάν υπάρξει διακοπή της χρηματοδότησης, να κόψει μισθούς και συντάξεις ή να κόψει χρήμα, δεν φτάνουν τα αγνά αισθήματα» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Είμαστε σε μία κρίση δυσπιστίας, γιατί να εμπιστευτώ το Βενιζέλο, το Σαμαρά ή τον Τσίπρα, όταν κανείς δεν διακρίνεται και δεν ηγείται ενός κοινωνικό-πολιτικού μπλοκ οι λαοί κάνουν εμπόλεμη κυβέρνηση, κυβέρνηση εθνικής ανάγκης» είπε ο κ. Ανδρουλάκης .

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν προηγούνται τα ιδεολογικά κριτήρια ή η ζώνη της αγνότητας αλλά η έκτακτη ανάγκη».

«Εάν είχαμε πρωτογενή πλεονάσματα, θα συζητούσα και το σενάριο της δραχμής. Η ουσία του ελληνικού ζητήματος είναι ότι στον πρώτο μεγάλο διεθνή σεισμό, η σαθρή παραγωγική βάση τραντάχθηκε συθέμελα. Εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα πρέπει να διευρύνουμε την παραγωγική βάση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή τρέμει η Ευρωζώνη κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος του να πετάξεις την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Η ευρωζώνη είναι κινούμενη άμμος χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση με τόλμη και θέληση και όλοι μαζί να πούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ρόλος του ΠΑΣΟΚ να εκλογικευτεί η άλλη Αριστερά» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ