H Μαντόνα δείχνει τα οπίσθια της στην Ρώμη-Απάντηση στο κράξιμο; [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μαντόνα δείχνει τα οπίσθια της στην Ρώμη-Απάντηση στο κράξιμο; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφασή της 53χρονης Ιταλοαμερικανίδας να δείξει το δεξί στήθος της κατά την διάρκεια της συναυλίας της στην Κωνσταντινούπολη, προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στο twitter. Οπότε στην Ρώμη μαζεύτηκε. Και αποφάσισε να εκθέσει ένα άλλο καλογυμνασμένο κομμάτι της ανατομίας της.

«H πιο απελπισμένη, ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία της μουσικής», ήταν το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν σχετικά με το γνωστό περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη.

Το οποίο ήταν και η πρώτη φορά που η 53χρονη σταρ έδειξε το στήθος της σε συναυλία μετά από το 1995, όταν και έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση τραγουδώντας το Human Nature.

Η Μαντόνα, όπως συνηθίζει, δεν έκανε καμία δήλωση. Ούτε καν για να επικροτήσει επώνυμους όπως την Κριστίνα Άπλγκειτ που βγήκε να την υπερασπίσει τουιτάροντας «Δεν καταλαβαίνω γιατί σοκάρεστε; Μιλάμε για την Μαντόνα, όχι για την Σάρα Πάλιν».

H Μαντόνα δείχνει τα οπίσθια της στην Ρώμη-Απάντηση στο κράξιμο; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν επεξεργάστηκε την κατάσταση. Οπότε φρόντισε -στον επόμενο σταθμό της περιοδείας της, που ήταν η Ρώμη- πρώτα να φωτογραφηθεί να πηγαίνει φαγητό φορώντας ένα κομψό, ταιριαστό στην ηλικίας της μπλε φόρεμα.

Και στην συνέχεια, στα πλαίσια της συναυλίας της, να δείξει -κάποια στιγμή- στο κοινό τους καλογυμνασμένους γλουτούς της.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τι άλλο θα σκαρφιστεί -για να συνεχίσουν τα μίντια να ακολουθούν κάθε στάση της περιοδείας της- στις επόμενες συναυλίες της στο Μιλάνο και την Φλωρεντία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ