Στον κλοιό του καύσωνα και σήμερα η χώρα - iefimerida.gr

Στον κλοιό του καύσωνα και σήμερα η χώρα

Στον κλοιό του καύσωνα και σήμερα η χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καύσωνας και σήμερα προβλέπεται σε ολόκληρη τη χώρα. Οκαιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε αρκετά υψηλά επίπεδα, φτάνοντας εως και τους 38 βαθμούς κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά ενω κατά τόπους τους 39 βαθμούς κελσίου, αλλά απο το απόγευμα θα παρυσιάσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική, ο καιρός αναμένεται αίθριος και ζεστός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με τον υδράργυρο σε υψηλά επίπεδα, αφου η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενω θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 και στην Κρήτη θα φτάσει έως και 34 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 και κατά τόπους έως 35 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, το κύμα καύσωνα θα αραιώσει και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να βρέξει στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ