Κώστας Βουτσάς: «Είχα δεσμό με παντρεμένη γυναίκα εφοπλιστή» - iefimerida.gr

Κώστας Βουτσάς: «Είχα δεσμό με παντρεμένη γυναίκα εφοπλιστή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε συνέντευξη του Κώστα Βουτσά τα τελευταία χρόνια έχει στον πυρήνα της κάτι ζουμερό. Από την πρώτη φορά που έκανε σε με ιερόδουλη στα 12 του, μέχρι την πρόσφατη προτροπή του στον Αλέξη Τσίπρα -τον οποίο και θα ψηφίσει- «να μην γίνει ψωνάρα». Αυτή την φορά συγκρατούμε την τάση του να κάνει δεσμό με παντρεμένες.

«Μια φορά είχα δεσμό με παντρεμένη. Κι έφυγε με τον άνδρα της ταξίδι στη Ρώμη. Ήταν ο άνδρας της εφοπλιστής και ήξερα όπως θα μένανε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Πήρα το αεροπλάνο, πήγα και κάθισα, διαβάζοντας δήθεν μια εφημερίδα. Και κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ, βγαίνει αγκαζέ με τον σύζυγο της, με βλέπει και μαρμαρώνει. Διπλώνω εγώ την εφημερίδα και φεύγω πάλι για Ελλάδα. Είχα και μια που έμενε με τον άνδρα της σε ένα ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Real News ο αγαπημένος πρωταγωνιστής. Συμπληρώνοντας «Έχω κάνει πολλά για το χατίρι των γυναικών. Μ' αρέσουν, τις θαυμάζω, τις αγαπώ.Κάποια στιγμή που γράφτηκα σε σχολή ηθοποιών, δεν πήγαινα για τα μαθήματα αλλά γιατί είχε ωραίες γυναίκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ