Βουτσάς:«Ελπίζω να μην γίνει ο Τσίπρας ψωνάρα, όπως οι άλλοι πρωθυπουργοί» - iefimerida.gr

Βουτσάς:«Ελπίζω να μην γίνει ο Τσίπρας ψωνάρα, όπως οι άλλοι πρωθυπουργοί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 81χρονος πρωταγωνιστής της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, που είδε να δέρνουν τον κομμουνιστή πατέρα του μπροστά του, μιλάει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά σχετικά με τις προθέσεις του για τις επόμενες εκλογές.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση. Βέβαια κι εμείς, ως λαός, παίξαμε το παιχνίδι και το ρόλο μας. Φοροφυγάδες, τεμπέληδες, γλεντάκηδες, είχαμε τέσσερα αυτοκίνητα η κάθε οικογένεια, φεύγαμε τα τριήμερα ένα εκατομμύριο άνθρωποι προς τον Νότο και ένα προς τον Βορρά...Δηλαδή, ζήσαμε μια χλιδή που πέρασε από μπροστά μας και την αρπάξαμε χωρίς να μας ανήκει. Και μας βοήθησαν, σ' αυτό, τα δυο κόμματα. Τώρα εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Για να δοκιμάσω. Να δούμε τι θα κάνει και ο Τσίπρας. Ελπίζω πως δεν θα γίνει και αυτός ψωνάρα, όπως ένα σωροί προκάτοχοί του στην πρωθυπουργιά. Εύχομαι μόνο να μην πέσουμε στην δραχμή, διότι λένε πως δεν θα υπάρχει σωτηρία από εκεί και πέρα», δήλωσε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής στην Real News.

Ενώ συγκεκριμένα για την νέα γενιά είπε «Οι σημερινοί πολιτικοί διώχνουν τα μορφωμένα παιδιά μας. Ουρές σχηματίζουν για να φύγουνε. Εγώ έχω τρεις κόρες. Η μια, η Σάντρα, είναι εδώ. Οι άλλες δυο ξενιτεύτηκαν. Η μια στο Λονδίνο, δουλεύει ψυχολόγος-δεν έβρισκε δουλειά εδώ. Και η άλλη στη Ρώμη ηθοποιός».

Αν και το πιο προβοκατόρικο σημείο της συνέντευξης ήταν όταν μιλάει για την Ελλάδα ως μηχανή που χάνει λάδια «Νομίζω ότι στο όχημα Ελλάδα, ποτέ δεν βάζουν λάδια αυτοί που μας εξουσιάζουν. Παίρνουν τα λάδια και εξασφαλίζουν τα τρισέγγονά τους. Εδώ και αιώνες μας κυβερνάνε δυο αδηφάγες πουτάνες: Η Μίζα και η Ψήφος. Νομίζω ότι ο Λένιν είπε ´Όταν σ' ένα τραπέζι κάθονται δυο- όπου ο ένας τρώει κι άλλος βλέπει- η συντέλεια του κόσμου έρχεται από εκείνον που βλέπει'. Και αυτή τη στιγμή ο Έλληνας τσιμπολογάει ότι αφήνει πίσω του αυτός που τρώει. Τι θα γίνει όταν αδειάσει το πιάτο και τελειώσουν τα ψίχουλα;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ