Κανέλλη: «Οι Χρυσαυγίτες έχουν το DNA του τρόμου στο αίμα τους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Κανέλλη: «Οι Χρυσαυγίτες έχουν το DNA του τρόμου στο αίμα τους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή γλώσσα κατά της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία αναφέρθηκε στην δολοφονική επίθεση εναντίον μεταναστών στο Πέραμα και τις απειλές του Ηλία Παναγιώταρου.

«Έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό από ότι σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη. Έχουμε κουλτούρα που θα αφεθεί σε αυτούς που θέλουν να την διαλύσουν» σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στις απειλές Παναγιώταρου, σύμφωνα με τις οποίες οι ναζιστικές και βίαιες επιθέσεις θα μεταφερθούν και εντός Βουλής, «αν δε συνετιστούν και αρχίσουν τις αρλούμπες».

«Έπρεπε να τα έχουμε δει πολύ νωρίτερα όλα αυτά που συμβαίνουν», πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, αναφερόμενη στη δολοφονική επίθεση εναντίον οικογένειας μεταναστών από την Αίγυπτο στο Πέραμα.

«Δε φαντάστηκα ότι θα παιζόταν το προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής μετά από όλα αυτά που βλέπουμε. Φέρουν απόλυτη ευθύνη οι εποπτικές αρχές» πρόσθεσε καταλήγοντας η κυρία Κανέλλη, τονίζοντας ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής «έχουν το dna του τρόμου στο αίμα τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ