Γεννηματά: Ο Τσίπρας τάζει λαγούς με πετραχήλια - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο Τσίπρας τάζει λαγούς με πετραχήλια

Γεννηματά: Ο Τσίπρας τάζει λαγούς με πετραχήλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαγούς με πετραχήλια» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ότι τάζει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, γιατί όπως είπε «γνωρίζει ότι δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

Η κυρία Γεννηματά σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα τις οποίες έκανε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου, με την τριπλή επανάληψη της λέξης «λαϊκισμός».

Του καταλόγισε επίσης ότι προβαίνει σε «ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις, σε ένα λαό που υποφέρει και προσφέρει από το υστέρημά του για την σωτηρία της πατρίδας».

Επίσης, η κυρία Γεννηματά πρόσθεσε πως «αντί να μας λέει ο κ. Τσίπρας ότι θα αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης, ας μας πει αν σε κάθε περίπτωση θα συμβάλλει στην παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα και την Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ