Le Soir για Τσίπρα: Καταγγέλλει πελατειακό κράτος, στηρίζει δημοσίους υπαλλήλους - iefimerida.gr

Le Soir για Τσίπρα: Καταγγέλλει πελατειακό κράτος, στηρίζει δημοσίους υπαλλήλους

Le Soir για Τσίπρα: Καταγγέλλει πελατειακό κράτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως θερμό υποστηρικτή των δημοσίων υπαλλήλων την ίδια ώρα που καταγγέλλει το πελατειακό κράτος, παρουσιάζει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα η εφημερίδα «Le Soir».

Η εκτενής ανταπόκριση της εφημερίδας με τίτλο « Η παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα», αναφερόμενη στην επίσκεψη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ) γράφει πως «οι φοιτητές των πρώτων σειρών σηκώθηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν. Στην ΕΣΔΔ, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε κατακτημένο έδαφος».

«Θερμός υποστηρικτής των δημοσίων υπαλλήλων, παρόλο που καταγγέλλει το "πελατειακό κράτος" που έφερε την Ελλάδα στην πτώχευση, ο αρχηγός του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να ξεχωρίζει τους μεν από τους δε», συνεχίζει ο ανταποκριτής της εφημερίδας.

Λίγο παρακάτω αναφέρεται και στην υπόσχεση του κ. Τσίπρα: «την περασμένη Πέμπτη, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στην Αθήνα, ο γοητευτικός πολιτικός υποσχέθηκε να μην πραγματοποιήσει, αν γίνει πρωθυπουργός, τις 150.000 απολύσεις που προβλέπονται στη Δημόσια Διοίκηση, έως το 2015».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ