Χανιάς: «Οχι απλά σουρεαλιστικές, αλλά εκτός πραγματικότητας οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Χανιάς: «Οχι απλά σουρεαλιστικές, αλλά εκτός πραγματικότητας οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Χανιάς: «Οχι απλά σουρεαλιστικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το πρώην στέλεχός του, Νίκος Χανιάς, Μετά την επιστολή αποχώρησης που έστειλε το πρωί και η οποία προκάλεσε τη σκληρή απάντηση του κόμματος, επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Μιλώντας στο BΗΜΑ FM, ο κ. Χανιάς επιβεβαίωσε την ύπαρξη της επιστολής. «Είναι γεγονός, υπάρχει αυτή η επιστολή, δεν την έστειλα εγώ στα «Νέα», δεν ξέρω πώς πήγε», εξήγησε.

Επίσης, ο κ. Χανιάς ερωτώμενος γιατί είναι επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε πως «μετά τις προγραμματικές εξαγγελίες, πριν από μιάμιση βδομάδα περίπου, διαπιστώνει κανείς πολύ εύκολα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Είτε θα πρέπει να εφαρμόσει το Μνημόνιο, διαχειρίζοντάς το κάπως καλύτερα, οπότε εξαπατά όλους αυτούς στους οποίους, σήμερα, δίνει ελπίδες, είτε να καταγγείλει και να ακυρώσει το Μνημόνιο, οπότε μοιραία σταματά η χρηματοδότηση και πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι εγκλωβισμένος σε αυτές τις θέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει θα ακυρώσω το Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους και θα κρατήσει τη δανειακή σύμβαση. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι όχι μόνο σουρεαλιστικό, αλλά εκτός πραγματικότητας».

Οταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε πως αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές, το πρώην στέλεχος του κόμματος ανέφερε πως αν και γνώριζε πως αυτές ήταν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πίστευε, όμως, ότι μέχρι τις εκλογές τις 6 Μαΐου, στοχεύει να πολιτευτεί κάπως διαφορετικά. «Βλέποντας ότι δεν μπορεί να τα κάνει αυτά, αρχίζει και στρογγυλεύει. Ή εξαπατάς αυτούς που τους έχει δώσει ελπίδα και στρογγυλεύεις το λόγο σου και προσπαθείς να φτιάξεις ένα καλύτερο Μνημόνιο, ή πας από την απέναντι πλευρά που είναι και αυτή καταστροφική», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσίευσε την επιστολή - βόμβα του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χανιά με την οποία ανακοίνωνε την αποχώρησή του προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει θα καταστραφεί ο τόπος, επιστολή , η οποία, όπως είναι φυσικό προκάλεσε την άμεση και σκληρή απάντηση από πλευράς του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ