Μετά το κρυφτό ο Κασιδιάρης έκανε επίδειξη δύναμης παρέα με τα λεβεντόπαιδα - iefimerida.gr

Μετά το κρυφτό ο Κασιδιάρης έκανε επίδειξη δύναμης παρέα με τα λεβεντόπαιδα

Μετά το κρυφτό ο Κασιδιάρης έκανε επίδειξη δύναμης παρέα με τα λεβεντόπαιδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περασμένη Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έκανε επίδειξη «δύναμης» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑNT1 όταν και επιτέθηκε στις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου. Αμέσως μετά το μπουγέλο και τις μπουνιές ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να εξαφανιστεί, προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο. Αφού λοιπόν κρύφτηκε και απέφυγε τη σύλληψη πέρασε στην αντεπίθεση.

Χθες εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρέα με τα «λεβεντόπαιδα» μέλη της Χρυσής Αυγής που δεν τον άφησαν στιγμή από τα βλέμματα τους. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μία επίδειξη δύναμης σταμάτησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους προσπαθώντας να παραστήσει το ρόλο του θύματος στην ιστορία. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως κατέθεσε μηνύσεις εναντίον της Λιάνας κανέλλη, της Ρένας Δουρου, του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα, αλλά και κατά του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Σε ότι αφορά στη δικογραφία που σχηματίστηκε για το χαστούκι που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη, αλλά και το νερό με το οποίο έλουσε την Ρένα Δούρου, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και ο Ηλίας Κασιδιάρης παρέμεινε ασύλληπτος, θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις και να αποφασιστεί η παραπομπή ή μη του στελέχους της Χρυσής Αυγής σε δίκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ