Ελεύθερος για το θάνατο της 27χρονης που μαχαιρώθηκε 18 φορές, αλλά θα δικαστεί! - iefimerida.gr

Ελεύθερος για το θάνατο της 27χρονης που μαχαιρώθηκε 18 φορές, αλλά θα δικαστεί!

Ελεύθερος για το θάνατο της 27χρονης που αυτομαχαιρώθηκε 18 φορές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τελικά ο 39χρονος που αρχικά κατηγορήθηκε για το θάνατο της φίλης του στην Κάλυμνο που βρέθηκε νεκρή με 18 μαχαιριές να αφέθηκε ελεύθερος, αφού αποδείχτηκε ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, αλλά τελικά... θα δικαστεί αφού εισαγγελέας και ανακριτής... διαφωνούν μεταξύ τους!

Ο 39χρονος στην αρχή προφυλακίστηκε αφού θεωρήθηκε ύποπτος για το θάνατο της 27χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη στην Κάλυμνο.

Στη συνέχεια, όμως, το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κω, τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους, λαμβάνοντας υπόψη την ιατροδικαστική έρευνα που ουσιαστικά τον αθώωνε - αφού αποφαίνεται ότι η φορά και το βάθος των 18 τραυμάτων στο σώμα της νεκρής γυναίκας δείχνουν ότι έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της.

Παρόλα αυτά θα καθίσει στο εδώλιο λόγω διαφωνίας μεταξύ του ανακριτή και της εισαγγελέως. Ο πρώτος είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος αφού η ιατροδικαστική έκθεση τον αθωώνει . Αντίθετα, όμως, η εισαγγελέας έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Αν και το Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της άποψης του ανακριτή, αφού όλα τα στοιχεία της δικογραφίας συνηγορούν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, η εισαγγελέας επέμεινε και έτσι ο 39χρονος θα παραπεμφθεί να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ