Δούρου: Δεν με πείραξαν τόσο χαστούκια, όσο ότι κάποιοι στηρίζουν τον Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Δούρου: Δεν με πείραξαν τόσο χαστούκια, όσο ότι κάποιοι στηρίζουν τον Κασιδιάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγανάκτησή της για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που υποστηρίζουν την βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της ίδιας και της Λιάνας Κανέλλη, δήλωσε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Μιλώντας σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Ρένα Δούρου -στην οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης έριξε ένα ποτήρι νερό πριν στραφεί με γροθιές και χαστούκια κατά της Λιάνας Κανέλλη επειδή έκανε το λάθος να του ζητήσει το λόγο- είπε ότι δεν την πείραξε αυτή καθεαυτή η άνανδρη επίθεση όσο το γεγονός ότι υπάρχουν Ελληνίδες και Έλληνες που θεωρούν σωστό να χτυπά κανείς δύο γυναίκες επειδή διαφωνει μαζί τους:

«Δεν με πειράζει το νερό, δεν με πειράζουν και ας με συγχωρέσει η κ. Κανέλλη, τα χαστούκια που έφαγε, όχι ότι τα θεωρώ μικρά αλλά πρέπει να έχει περάσει στην ζωή της χειρότερα, με πειράζει ότι το 2012 υπάρχει Ελληνίδα ή Έλληνας που στηρίζει αυτά τα πράγματα» σχολίασε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ