Ο Κασιδιάρης θα πάει μόνος του στην Εισαγγελία – Θα μηνύσει Κανέλλη-Δούρου - iefimerida.gr

Ο Κασιδιάρης θα πάει μόνος του στην Εισαγγελία – Θα μηνύσει Κανέλλη-Δούρου

Ο Κασιδιάρης θα πάει μόνος του στην Εισαγγελία – Θα μηνύσει Κανέλλη-Δούρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας είναι ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος κρύβεται από την Πέμπτη το πρωί από την Αστυνομία για την επίθεση με χαστούκια στην Λιάνα Κανέλλη.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ο Ηλίας Κασιδιάρης περιμένει την λήξη του αυτοφώρου, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, προκειμένου να μεταβεί στην Εισαγγελία, όχι για να παραδοθεί αλλά να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και να κάνει μήνυση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου!

Όπως αναμένεται, θα δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό στον Αντ1, κατά το οποίο πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, να δώσει εντολή για την σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει διακριτική παρουσία στο σπίτι του στο Πικέρμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ