Σαμαράς: Ιερό δικαίωμα η ασφάλεια σε μία σωστή Δημοκρατία - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ιερό δικαίωμα η ασφάλεια σε μία σωστή Δημοκρατία

Σαμαράς: Ιερό δικαίωμα η ασφάλεια σε μία σωστή Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στον Αγιο Παντελεήμονα συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, και άκουσε τα προβλήματα με την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και δεσμεύτηκε πως η ΝΔ θα άλει τέλος στην παράνομη μετανάστευση.

«Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε, τις γειτονιές που ξέραμε θα τις ξαναβρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης».

«Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι Ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι Ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε την πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σε μία προσπάθεια να εκμεταλλευτεί και το θέμα της ασφάλειας που νιώθουν οι πολίτες, αλλά το χτεσινό περιστατικό με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη που γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη. Υπενθυμίζεται πως η Χρυσή Αυγή προσφέρει υπηρεσίες προστασίας των πολιτών στην περιοχή.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ