Ο Σαμαράς φορά κοστούμι Σαρκοζί - Προβάλλει δόγμα «Νόμος και Τάξη» - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς φορά κοστούμι Σαρκοζί - Προβάλλει δόγμα «Νόμος και Τάξη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ύστατη προσπάθεια να προσελκύσει τους «νοικοκυραίους» στην παράτάξη του ξεκινά ο προεδρος της Νέας Δημοκρατίας με περιοδεία σε προβληματικές περιοχές, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, αλλά και επισκέψεις στη ΓΑΔΑ και τα ΜΑΤ.

Με τις κινήσεις αυτές, ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει ουσιαστικά να εκμεταλλευτεί πολιτικά τόσο το θέμα της ασφάλειας των πολιτών που έχει έρθει στην πρώτη γραμμή τις τελευταίες ημέρες, όσο και το χτεσινό βίαιο περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη να γρονθοκοπεί την Λιάνα Κανέλλη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να στείλει στην «ταλαιπωρημένη από το μεταναστευτικό» κοινωνία το σήμα ότι το κόμμα του είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια και την ομαλότητα χωρίς βίαιες παρεκτροπές τύπου Χρυσής Αυγής. Με αυτόν τον τρόπο, το επιτελείο του θεωρεί ότι θα μπορέσει να μετατοπίσει την ατζέντα των τελευταίων ημερών του προεκλογικού αγώνα προς θέματα τα οποία είναι «δύσκολα» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λόγω των θέσεων του.

Γι' αυτό το λόγο, με τον αέρα των πρόσφατων γεγονότων (ληστείες, απαγωγές, δολοφονίες) που προβάλλονται από τα ΜΜΕ, ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει κεντρικό ζήτημα της τελευταίας εβδομάδας την ασφάλεια και τη λαθρομετανάστευση. Γι' αυτό το τελευταίο ζήτημα άλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δηλώσει ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών, θέση που θεωρεί ότι θα ανακόψει την ροή «νοικοκυραίων» ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ