Η Μαντόνα στην Αγιά Σοφία με 200 άτομα συνοδεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα στην Αγιά Σοφία με 200 άτομα συνοδεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 53χρονη ντίβα προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον νέο της γκόμενο Ζαιμπάτ, δυο παιδιά (Ρόκκο και Μέρσι) και 200 άτομα συνοδεία. Πρώτη στάση στο τουρ της η Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί, στο οποίο μπήκε φορώντας μαντήλα.

Εννοείται πως σχολιάστηκαν οι μαύρες ρίζες στα μαλλιά της Μαντόνα, καθώς επίσης ότι το τεκνό-συνοδός κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας στο αριστερό χέρι ένα μπαστούνι ως αξεσουάρ.

Η Μαντόνα στην Αγιά Σοφία με 200 άτομα συνοδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ήταν εκεί για να υποδεχτούν τα τρια αεροπλάνα που μετάφεραν όλη την συνοδεία της και τον εξοπλισμό της για την παγκόσμια περιοδεία της που ξεκινά.

Η Μαντόνα στην Αγιά Σοφία με 200 άτομα συνοδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά την παραδοσιακή μαντήλα που φόρεσε για να επισκεφτεί το Μπλε Τζαμί, παρόλο που δεν ήταν απαραίτητη, το έκανε για λόγους δημοσιότητας/ σεβασμού στην θρησκεία.

Η Μαντόνα στην Αγιά Σοφία με 200 άτομα συνοδεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ