Βενιζέλος για την επίθεση Κασιδιάρη: Υπάρχει κίνδυνος εκφασισμού της κοινωνίας - iefimerida.gr

Βενιζέλος για την επίθεση Κασιδιάρη: Υπάρχει κίνδυνος εκφασισμού της κοινωνίας

Βενιζέλος για την επίθεση Κασιδιάρη: Υπάρχει κίνδυνος εκφασισμού της κοινωνίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτοφανές βίαιο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και την επίθεση που δέχτηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες από μέλη της Χρυσής Αυγής, καταδίκασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, εξέφρασε την αγανάκτησή του τόσο μετά τη συνάντηση που είχε με τις ομοσπονδίες διδασκόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και μέσω του twitter.

«Πρέπει να αντισταθούμε στο όνομα της Δημοκρατίας, στο όνομα της αξιοπρέπειας και της προοπτικής των Ελλήνων πολιτών», έγραψε στο twitter μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στις κυρίες Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.«Πρέπει να προστατέψουμε τους θεσμούς μας, πρέπει να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή, την εθνική ενότητα», συνέχισε.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί και στο φραστικό επεισόδιο κατά το οποίο μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν κατά του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, χαρακτηρίζοντάς το δείγμα εκφασισμού: «Ζήσαμε τον (εκφασισμό) και στις Σέρρες καθώς ομάδα στελεχών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον Στάθη Κουτμερίδη», έγραφε το tweet του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο κ. Βενιζέλος, έλεγε πως «Εχω μιλήσει πολλές φορές για τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας. Το ζήσαμε στην τηλεοπτική του εκδοχή».

Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις, πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε πως «πρόκειται για φαινόμενα απαράδεκτα, που γυρίζουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω, στη δεικαετία του '60».

Βενιζέλος για την επίθεση Κασιδιάρη: Υπάρχει κίνδυνος εκφασισμού της κοινωνίας | iefimerida.gr 0

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τις ομοσπονδίες διδασκόντων στα τριτοβάθμια ιδρύματα, αναφερόμενος στις επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, επισήμανε πως «όσοι είναι έτοιμοι να καταγγείλουν το μέλλον, να ακυρώσουν την προοπτική, για να επανέλθει η χώρα πλησίστια στο παρελθόν, έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ