Κοιμάται στο αυτοκίνητο γιατί η γειτόνισσα... κάνει θορυβώδες σεξ - iefimerida.gr

Κοιμάται στο αυτοκίνητο γιατί η γειτόνισσα... κάνει θορυβώδες σεξ

Κοιμάται στο αυτοκίνητο γιατί η γειτόνισσα κάνει θορυβώδες σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έντονα παράπονα μιας γυναίκας που έχει χάσει τον ύπνο της τα τελευταία δύο χρόνια επειδή η κοπέλα στο διπλανό διαμέρισμα κάνει πολύ φασαρία στο κρεβάτι, υποχρέωσαν την κατασκευάστρια εταιρεία της πολυκατοικίας να εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό ηχομόνωσης.

Η 60χρονη Κριστίν Κόουλς δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια στο διαμέρισμά της, σε μια ήσυχη γειτονιά του Λονδίνου, και αναγκάζεται να κλειστεί στο αυτοκίνητό της μέχρι να περάσει η νύχτα. Αιτία της περιπέτειας της, που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια είναι μια νεαρή γειτόνισσα η οποία κάνει θορυβώδες σεξ σε ώρες κοινής ησυχίας και μάλιστα πολλές φορές καλεί και παρέα...

«Το κορίτσι κάνει συνέχεια σεξ και με ξυπνάει. Μερικές φορές κάνει sex parties με μεγάλη παρέα. Είναι φρικτό! Τους ακούω να γελάνε και να μιλάνε και... κάνουν πολύ προσωπικές συζητήσεις. Συνήθως είμαι πρόσχαρος και καλόβολος άνθρωπος αλλά τώρα είμαι απελπισμένη, κουρασμένη κι έτοιμη να βάλω τα κλάματα», λέει η μητέρα πέντε παιδιών και συνταξιούχος νοσοκόμα ψυχιατρικής κλινικής.

Κι επειδή καταλαβαίνει και την ανάγκη της γειτόνισσας να διασκεδάζει τα βράδια, αρχικά δοκίμασε να πάρει υπνωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια, να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο, ακόμη και στο σπίτι της μάνας της. Εν τέλει απηύδησε, όμως, και ζήτησε από την κατασκευαστική εταιρεία από την οποία αγόρασε το σπίτι... τα λεφτά της πίσω.

Η εταιρεία υποσχέθηκε να εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ηχομόνωσης και να ζητήσει από την 60χρονη να το δοκιμάσει. Κι αν όλα πάνε καλά η γειτνίαση θα συνεχιστεί χωρίς άλλες... αναστατώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ