Ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη έφτασαν ταχυδρομικώς σε δύο σχολεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη έφτασαν ταχυδρομικώς σε δύο σχολεία [εικόνες]

Ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη έφτασαν ταχυδρομικώς σε δύο σχολεία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό προκάλεσε σε καθηγητές, μαθητές και γονείς το μακάβριο περιεχόμενο των πακέτων που ταχυδρομήθηκαν λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών ότι ο κανίβαλος, βιαστής, δολοφόνος με τον παγοκόφτη βρίσκεται στη φυλακή!

Ακόμη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο πορνοστάρ Λούκα Μανιότι εξακολουθεί να τρομοκρατεί τον κόσμο με τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Αυτή τη φορά μάλιστα έχει κυριολεκτικά πανικοβάλει όλο το Μόντρεαλ καθώς επέλεξε να στείλει κομμάτια ακρωτηριασμένου πτώματος όχι στον πρωθυπουργό του Καναδά -όπως έκανε πριν λίγες εβδομάδες- αλλά σε δύο σχολεία!

Τα δύο νέα πακέτα περιείχαν ένα ανθρώπινο χέρι κι ένα πόδι αντίστοιχα και έφτασαν με το ταχυδρομείο σε γυμνάσια του Βανκούβερ προκαλώντας πανικό. Οι ντετέκτιβ που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν ακόμη τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να ξεκαθαρίσουν εάν πρόκειται για δύο ακόμη κομμάτια του Κινέζου φοιτητή Τζου Λι, τον οποίο δολοφόνησε με φριχτό τρόπο ο Λούκα Μανιότα στο διαμέρισμά του.

«Δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμη εάν κάποιος μαθητής ή καθηγητής από τα δύο αυτά σχολεία αποτελεί στόχο του δολοφόνου. Είναι σίγουρα τραυματική εμπειρία αυτή που έζησαν όσοι άνοιξαν τα πακέτα και η αστυνομία του Βανκούβερ θα βοηθήσει με όλες τις υπηρεσία της να την ξεπεράσουν», ανέφερε η ανακοίνωση των αρχών χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καθησυχάσει τους πολίτες.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις επιταχύνεται η διαδικασία έκδοσης του Μανιότα από τις γερμανικές στις καναδικές αρχές οι οποίες μάλιστα αποκάλυψαν ότι δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο 29χρονος πορνοστάρ είναι ο δολοφόνος του φοιτητή (και πρώην εραστή του).

Νέα στοιχεία που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες συνδέουν τον ύποπτο με το έγκλημα, συμπεριλαμβανομένων βιντεοσκοπήσεων από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του κτιρίου, όπου διέμενε, όσο και του ταχυδρομείου, απ’ όπου στάλθηκαν τα μακάβρια δέματα. Οι αστυνομικοί στο Μόντρεαλ μάλιστα λένε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως διαπράχθηκε κανιβαλισμός στο πτώμα του Λιν καθώς ο δολοφόνος διακρίνεται να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι μέλη του πτώματος, στο βίντεο το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο με όλες τις λεπτομέρειες της αποτρόπαιας πράξης της.

Η έκδοση του Λούκα Μανιότα (ο οποίος έχει γεννηθεί με το όνομα Έρικ Νιούμαν αλλά κυκλοφορεί με πολλά ψευδώνυμα) στον Καναδά αναμένεται να έχει δρομολογηθεί έως τις αρχές της εβδομάδας. Εν τω μεταξύ οι αστυνομικές αρχές «ξεσκονίζουν» ανεξιχνίαστες υποθέσεις της τελευταίας δεκαετίας και εκφράζουν φόβους ότι ο Μανιότα είναι κατά συρροή δολοφόνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ