Ήρωας πιστεύει ότι θα γίνει ο κανίβαλος δολοφόνος βιαστής με τον παγοκόφτη! - iefimerida.gr

Ήρωας πιστεύει ότι θα γίνει ο κανίβαλος δολοφόνος βιαστής με τον παγοκόφτη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία αντίρρηση δεν εξέφρασε ο Λούκα Μανιότα στην πρόθεση των γερμανικών αρχών να τον εκδώσουν στον Καναδά όπου τον έχουν διακηρύξει για τον βιασμό, φόνο, ακρωτηριασμό και κανιβαλισμό πρώην εραστή του, μέλη του οποίου έστειλε ταχυδρομικώς στον πρωθυπουργό.

Στις φυλακές του Βερολίνου κρατείται ο Καναδός πορνοστάρ, Λούκα Μανιότα, για τη σύλληψη του οποίου η Ιντερπόλ είχε σημάνει ανθρωποκυνηγητό σε 190 χώρες ως βασικού υπόπτου για τη φριχτή δολοφονία στον Καναδά που είχε μάλιστα βιντεοσκοπήσει και αναρτήσει στο διαδίκτυο με την μουσική υπόκρουση του American Psycko.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί δηλώνουν ωστόσο έκπληκτοι με την... καλή διάθεση που δείχνει ο δολοφόνος στην προοπτική της έκδωσής του στον Καναδά όπου θα δικαστεί σε εξαιρετικά ηλεκτρισμένο κλίμα καθώς όλη η χώρα είναι ανάστατη για το εξαιρετικής αγριότητας έγκλημα στο Μόντρεαλ αλλά και το θράσος του να αποστείλει ακρωτηριασμένα μέλη του Κινέζου φοιτητή, Τζουν Λιν, στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Οι ειδικοί που αναλύουν το προφίλ του φερόμενου ως στυγερού δολοφόνου εκτιμούν ότι ο Μανιότα θέλει να επιστρέψει στον Καναδά όπου διέπραξε το έγκλημα, για να απολαύσει την έκρηξη δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα κάνει μάλιστα ό τι μπορεί για να προκαλέσει ντόρο, παραθέτοντας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ούτως ή άλλως απίστευτης αγριότητας δολοφονία και δείχνοντας πρόθυμος να προχωρήσει σε αναπαράστασή του για τους Καναδούς ντετέκτιβ.

Ο 29χρονος Μανιότα δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι συνελήφθη σε Ίντερνετ Καφέ του Βερολίνου, όπου διάβαζε δημοσιεύματα για τα «κατορθώματά του». Οι αρχές μάλιστα εκτιμούν ότι αφότου διέφυγε στη Γαλλία (κι από κει με τρένο στη Γερμανία) θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να τον συλλάβουν εάν δεν χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο και τον λογαριασμό του στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, το γενικό προξενείο της Κίνας στο Μοντρεάλ διευθετεί τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, των γονιών του θύματος από την Κίνα, προκειμένου να παραλάβουν ό,τι απέμεινε από τη σορό του παιδιού τους. Ο κορμός του σώματός του βρέθηκε σε μία βαλίτσα κοντά στο διαμέρισμα του Μανιότα.

Οι καναδικές αρχές έχουν αρχίσει ήδη να μελετούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών των τελευταίων 10 ετών καθώς πιστεύουν ότι ο Μανιότα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά serial killer.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ