Ψωμιάδης: Η Αριστερά αερολογεί - Με τρομάζουν τα 12 προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Η Αριστερά αερολογεί - Με τρομάζουν τα 12 προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ψωμιάδης: Η Αριστερά αερολογεί - Με τρομάζουν τα 12 προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι όποιος απομακρύνεται από τη Ν.Δ. φέρνει πιο κοντά την επικίνδυνη Αριστερά, εξέφρασε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε περιοχές της Δράμας, στη διάρκεια της οποίας είχε συναντήσεις με τοπικά κομματικά στελέχη, εκπροσώπους τοπικών φορέων και συζητήσεις με πολίτες σε Νευροκόπι, Δράμα και Προσοτσάνη, είπε πως «κάθε ψήφος εκτός ΝΔ είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Ν.Δ. αποτελεί σήμερα τη μοναδική σοβαρή πολιτική δύναμη της χώρας, που με συγκροτημένο λόγο και σοβαρό πρόγραμμα, μακριά από λαϊκισμούς και ωραία λόγια μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από την κρίση», υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ., εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «απέναντί μας έχουμε μία επικίνδυνη Αριστερά, που με αφέλεια αρέσκεται σε αερολογίες, χωρίς καμία σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με τρομάζουν τα 12 προσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - πίσω τους κρύβεται η συμμορία της δραχμής και ο κίνδυνος οικονομικής και εθνικής καταστροφής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ