Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών - iefimerida.gr

Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα γνωστοποιηθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου ενώ στο τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων. H υπουργός μίλησε ακόμα για πολιτικές σκοπιμότητες σχετικά με το θόρυβο για το θέμα Γ4 της Φυσικής.

Aπό τις 18 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2012, οι υποψήφιοι για την επιλογή στις Σχολές και τα Τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής, με ηλεκτρονικό τρόπο. Από σήμερα και μέχρι 22 Ιουνίου θα πρέπει να προσέλθουν στα λύκεια οι υποψήφιοι για να πάρουν τον κωδικό ασφαλείας (password), για τα μηχανογραφικά τους δελτία, όπως επίσης και τα παιδιά πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ. που δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο.

Η υπουργός κυρία Κιάου σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου ενώ στο τέλος Αυγούστου, όπως πάντα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ