Όγκο στον εγκέφαλο αποκάλυψε ότι έχει η Σέριλ Κρόου - iefimerida.gr

Όγκο στον εγκέφαλο αποκάλυψε ότι έχει η Σέριλ Κρόου

Όγκο στον εγκέφαλο αποκάλυψε ότι έχει η Σέριλ Κρόου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όγκο στον εγκέφαλο αποκάλυψε ότι έχει η πολυ-πλατινένια τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Las Vegas Review-Journal. Και μάλιστα πέντε μόλις χρόνια μετά την μάχη της με τον καρκίνο του στήθους.

«Άρχισα να ανησυχώ για την μνήμη μου τόσο πολύ, που πήγα και έκανα μαγνητική τομογραφία. Τότε ανακάλυψα πως έχω όγκο στον εγκέφαλο. Ο οποίος είναι μεν καλοήθης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πανικοβλήθηκα».

Αυτό δήλωσε η βραβευμένη 9 φορές με Grammy μητέρα δυο υιοθετημένων παιδιών για την τελευταία της ιατρική περιπέτεια. Ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι οι περιπέτειες της με τον καρκίνο (συγκεκριμένα του στήθους, για τον οποίο έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία το 2006) είχαν τελειώσει.

Μάλιστα η Σέριλ βρήκε το κουράγιο να κάνει και πλάκα με την κατάστασή της, λέγοντας «Πενηντάρισα πλέον. Τι να πω, ο εγκέφαλός μου έχει γίνει σκατά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ