ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ: «Κάποια πράγματα είναι ανάξια σχολιασμού» [βίντεο] - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ: «Κάποια πράγματα είναι ανάξια σχολιασμού» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «ανάξια σχολιασμού» χαρακτήρισε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα πολλά από όσα λέγονται για την διεξαγωγή του ντιμπέιτ μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς δεν σχολίασε συγκεκριμένα το ζήτημα των sms το οποίο έφερε στην επιφάνεια ο Γιώργος Μουρούτης και είπε χαρακτηριστικά πως «κάθε πολιτική δύναμη δεσμεύεται δια των ανακοινώσεών της, αυτό κάναμε εμείς σήμερα, έπρεπε το παιχνίδι των διαρροών να σταματήσει και να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι επιθυμεί κάθε πολιτική δύναμη».

«Δεν ξέρω αν έχει χαλάσει η ιστορία με το ντιμπέιτ. Ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η ιστορία και να κάνει κάθε μεριά καθαρές τις θέσεις της για το πως αντιλαμβάνεται τη διεξαγωγή αυτής της τηλεοπτικής συζήτησης», επισήμανε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ