Ντόρα Μπακογιάννη: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας κάνει Βολιβία - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας κάνει Βολιβία

Ντόρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας κάνει Βολιβία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη. Τόνισε, πάντως, ότι χρειάζεται συνεργασία για να βγούμε από την κρίση και ότι πρέπει να μπουν στην άκρη οι προσωπικές φιλοδοξίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Web TV του ΑΜΠΕ η κυρία Μπακογιάννη, υποστήριξε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής συμφωνίας, καθώς η χώρα χρειάζεται περισσότερη συνεργασία για να βγει από την κρίση. «Πρέπει όλοι να βάλουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. δήλωσε ότι «θα μας κάνει Βολιβία», ενώ πρόσθεσε ότι «στις τάξεις του έχει πάει το "βαθύ ΠΑΣΟΚ"».Ανέφερε, επίσης, ότι «επιτρέψαμε πολύ χαβαλέ στην πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Σε ότι αφορά στην επιστροφή της Ν.Δ., η κυρία Μπακογιάνη είπε πως ήταν μία απαραίτητη απόφαση, ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά για καμία θέση και κανένα υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ