Αδωνις: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ έβγαλε το πράσινο και έβαλε το συριζαίικο μπουφάν - iefimerida.gr

Αδωνις: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ έβγαλε το πράσινο και έβαλε το συριζαίικο μπουφάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπροσωπεί το καινούριο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, αλλά είναι το πιο βαθύ, αποκρουστικό και αντιδραστικό ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χθες στο twitter μου έστειλαν ένα φοβερό tweet. "Το κόλπο του βαθέως ΠΑΣΟΚ είναι καταπληκτικό. Μετακόμισαν όλοι και κατέλαβαν ένα έτοιμο κόμμα, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ". Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς στα αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το καινούριο στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι το πιο βαθύ, αποκρουστικό και αντιδραστικό ΠΑΣΟΚ. Είναι η ομάδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι όλοι εκείνοι οι συνεργάτες που απομυζούσαν το κράτος.

Ο Λαφαζάνης, ο Παπαδημούλης και όλοι αυτοί, το παλιό ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, αν δείτε τα εκλογικά αποτελέσματα, πάτωσαν σε σχέση με αυτούς που ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ. Δείτε τη Β' Αθηνών. Ο κ. Παπαδημούλης που έβγαινε με διαφορά επί ΣΥΡΙΖΑ, έχει φάει από τον κ. Κουρουπλή και την κ. Σακοράφα, double και triple score.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ, οργανωτικά, πολιτικά. Επειδή είδαν ότι με το πράσινο μπουφάν δεν θα μπορούσαν να πάρουν την εξουσία, έβαλαν το συριζαίικο μπουφάν, που είναι πιο πολύχρωμο, και πάνε να συνεχίσουν να απομυζούν το κράτος, όπως το έκαναν τόσα χρόνια. Πολιτικά, η πρόταση του κ. Τσίπρα την Παρασκευή είναι η επιστροφή στη δεκαετία του '80, στον κρατικισμό, στις προβληματικές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ