Στην Bild αρέσει ο Τζήμερος και προβάλλει την επιστολή του στην Μέρκελ [εικόνα] - iefimerida.gr

Στην Bild αρέσει ο Τζήμερος και προβάλλει την επιστολή του στην Μέρκελ [εικόνα]

Στην Bild αρέσει ο Τζήμερος και προβάλλει την επιστολή του στην Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενές ρεπορτάζ με φωτογραφία-μοντάζ του Θάνου Τζήμερου δίπλα στην Αγκελα Μέρκελ δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, γνωστή για τα αρνητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα.

Στη γερμανική εφημερίδα αρέσει το μήνυμα «Αφήστε την Ελλάδα να πάει στο διάβολο» που έστειλε ο κ. Τζήμερος στην κυρία Μέρκελ με την επιστολή του. Η Bild αναφέρει τον Θάνο Τζήμερο ως τον «51χρονο επικεφαλής της φιλελεύθερης παράταξης Δημιουργία,Ξανά ο οποίος στις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές συγκέντρωνε ποσοστό 4%» και παραθέτει -με ευχαρίστηση;- ολόκληρη τη φράση «Αν ήμουν στη θέση σου, θα άφηνα αυτή την τρομερή χώρα να πάει στο διάολο».

Στην Bild αρέσει ο Τζήμερος και προβάλλει την επιστολή του στην Μέρκελ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η Bild δεν κάνει αναφορά στην προσφώνηση «Εξοχοτάτη» με την οποία απευθύνεται στην καγκελάριο Μέρκελ ο Θάνος Τζήμερος, παραθέτει ωστόσο αποσπάσματα από την επιστολή, ενδεικτικά της κακής κατάστασης στην Ελλάδα:

«Σας ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κάνετε προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την κρίση, αλλά όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, είναι ανεπιτυχείς και οι αιτίες είναι η διαφθορά και η σπατάλη. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που θυμίζει τη δυτική Ευρώπη. Γι' αυτό αναγκάστε επιτέλους τους πολιτικούς μας, να αλλάξουν κάτι –αλλιώς μην τους ξαναδώσετε ούτε ένα ευρώ, γιατί κι αυτό θα το κλέψουν. Κυρία Μέρκελ απαγορεύστε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να σας εξαπατήσουν και εμάς να μας προδώσουν» αντιγράφει η Bild.

«Ο Τζήμερος εκτός των άλλων περιγράφει πολυάριθμες περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα και καταγγέλλει πολίτες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους και δημοσίους υπαλλήλους που απαιτούν φακελάκι» σημειώνει η εφημερίδα.

Ωστόσο στο τέλος της επιστολής, όπως διευκρινίζει η γερμανική εφημερίδα, o κ. Τζήμερος αναφέρει ότι η Ελλάδα εκτός από τους συγκεκριμένους πολιτικούς και πολίτες, διαθέτει ένα μεγάλο δυναμικό από έξυπνους και παραγωγικούς ανθρώπους που ντρέπονται για τη χώρα τους και επισημαίνει χαρακτηριστικά:
«Αν η Μαφία στην Ιταλία συνδέεται με το κράτος, στην Ελλάδα η μαφία είναι το κράτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ