Το βίντεο της σύλληψης του κανίβαλου δολοφόνου με τον παγοκόφτη - iefimerida.gr

Το βίντεο της σύλληψης του κανίβαλου δολοφόνου με τον παγοκόφτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύλληψη του Λούκα Ρόκο Μανιότα, του επανομαζόμενου και Canadian Pyscho, σε internet καφέ στο Βερολίνο καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερα παρακολούθησης. Όπως ακριβώς και το αποτρόπαιο έγκλημά του. Κάτι που και μοιάζει και είναι καρμική ειρωνεία.

«Στην αρχή πήγε να μας δώσει ψεύτικο όνομα. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει, απλά μας είπε 'Με πιάσατε'». Αυτό δήλωσε στην National Post Γερμανός αστυνομικός που ήταν παρών στην σύλληψη του κανίβαλου δολοφόνου.

Ο Μανιότα μπήκε στο internet καφέ το μεσημέρι, φορώντας τζιν, πράσινο φούτερ και γυαλιά ηλίου. Ενώ είχε κόψει τα μαλλιά του κοντά και τα είχε βάψει ξανθά. Αφού μίλησε για λίγο με τον υπάλληλο, κάθισε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και άρχισε να διαβάζει όσα άρθρα γράφτηκαν για αυτόν, όπως φαίνεται καθαρά στην κάμερα.

Μετά από περίπου μια ώρα επτά αστυνομικοί -που είχαν ειδοποιηθεί από τον υπάλληλο που τον αναγνώρισε- μπήκαν στο cafe περπατώντας ήρεμα (για να μην του τραβήξουν την προσοχή), τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες.

Ο επόμενος χρόνος της ζωής του Μανιότα θα ξοδευτεί στις Γερμανικές φυλακές, καθώς τόσο είναι το διάστημα που υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί μέχρι να εγκριθεί η εκδοσή του στον Καναδά για να δικαστεί για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ενώ σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται δηλώσεις από ανθρώπους που τον γνώριζαν, όπως ενός παιδικού του φίλου που δήλωσε στο Peterborough Examiner ότι «Ο Λούκα ήταν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Είναι σχιζοφρενής. Έχει παραισθήσεις μεγαλείου και φτιάχνει ιστοριές για τον εαυτό του που μετά τις πιστεύει ως αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ