Συνελήφθη ο αδίστακτος κανίβαλος δολοφόνος με τον παγοκόφτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο αδίστακτος κανίβαλος δολοφόνος με τον παγοκόφτη [εικόνες]

Συνελήφθη ο αδίστακτος κανίβαλος δολοφόνος πορνοστάρ με τον παγοκόφτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ίχνη του αδίστακτου πορνοστάρ που δολοφόνησε τον εραστή του έφτασαν οι αρχές, αφού τον στυγερό δολοφόνο πρόδωσαν το κινητό του τηλέφωνο, ο εραστής του στο Παρίσι, η φωτογραφία που έδωσε η Ιντερπόλ στην δημοσιότητα και ο εθισμός του στα βιντεοπαιχνίδια!

Οι Καναδικές αρχές περιμένουν την έκδοσή του προκειμένου να διαπιστωθεί για πόσες αποτρόπαιες δολοφονίες ευθύνεται.

Η καθημερινή προβολή του φριχτού εγκλήματος που βιντεοσκόπησε στο δωμάτιό του μπορεί να τρομοκράτησε τις αστυνομικές διευθύνσεις των 190 χωρών που κινητοποίησε η Ιντερπόλ ως πιθανά μέρη διαφυγής του αλλά «φούσκωσαν» τόσο πολύ την αυτοπεποίθηση του ναρκίσσου δολοφόνου ώστε έκανε το λάθος που περίμεναν οι αρχές.

Οι υπεύθυνοι των ερευνών στον Καναδά υποστηρίζουν ότι ο Λούκα Ρόκο Μανιότα (παραμένει αδιευκρίνιστο εάν είναι αυτό το πραγματικό όνομά του) θα νιώσει αλώβητος και θα κάνει τη λάθος κίνηση που θα οδηγήσει στη σύλληψή του.

Πραγματικά, τη στιγμή που οι λεπτομέρειες για την δράση του προκαλούσαν ανατριχίλες σε όλον τον κόσμο, ο Καναδός ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών χαμηλού κόστους παραγωγής διασκέδαζε στο Παρίσι όπου είχε διαφύγει ντυμένος γυναίκα.

Σε ένα μπαρ της Βαστίλης γνώρισε μάλιστα έναν μπάρμαν με τον οποίο έμεινε κλεισμένος σε ένα δωμάτιο δύο μερόνυχτα. Την επομένη εκείνος αναγνώρισε σε ρεπορτάζ του διαδικτύου για τη στυγερή δολοφονία του Μόντρεαλ, τον εραστή του και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Η έφοδος στο ξενοδοχείο όπου διέμενε απέβη άκαρπη αλλά ήταν πλέον θέμα ωρών να τον εντοπίσουν καθώς παρότι τα είχε όλα υπολογισμένα... χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο και τον λογαριασμό του στο ίντερνετ για να παίξει online παιχνίδια δράσης.

Το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα αλλά και μια πρόσφατη φωτογραφία του από έλεγχο αποσκευών οδήγησαν στη σύλληψή του, σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, σε καφέ του Βερολίνου στην οδό Καρλ Μαρξ, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στη γκέι κοινότητα της γερμανικής πρωτεύουσας. Ο Μανιότα ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο τη στιγμή που οπλισμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο καφέ και τον ακινητοποίησαν. Μετά τον σωματικό έλεγχο του πέρασαν χειροπέδες, βάζοντας έτσι τέλος στο ανθρωποκυνηγητό των τελευταίων ημερών.

Ο Μανιότα, στον οποίο οι αστυνομικοί αναφέρονται ως «Canadian Psycho», χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο ένα ηλεκτρονικό γράφημα με το ματωμένο αποτύπωμα χεριού και την φτάση «Ήταν ο Λούκα Μανιότα».

Στον Καναδά καταζητείται ως βασικός ύποπτος για την αποτρόπαια δολοφονία του 33χρονου Κινέζου φοιτητή -και πρώην εραστή του- Ζουν Λι τον οποίο φέρεται ότι έδεσε στο κρεβάτι, βίασε, του έκοψε τον λαιμό, τον τεμάχισε με παγοκόφτη και κουζινομάχαιρο, ασέλγησε πάνω στο πτώμα, έφαγε σάρκες του, έκρυψε τον κορμό σε μια βαλίτσα και ταχυδρόμησε ένα πόδι κι ένα χέρι με αίματα στον πρωθυπουργό της χώρας. Βιντεοσκόπησε μάλιστα το έγκλημα και το ανάρτησε στο διαδίκτυο με την μουσική υπόκρουση της ταινίας «American Psycho».

Οι αρχές εκφράζουν ωστόσο φόβους ότι δεν ήταν αυτός ο πρώτος του φόνος και ανοίγουν όλους τους φακέλους ανεξιχνίαστων υποθέσεων της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Μανιότα είναι επίσης επικηρυγμένος από παγκόσμιες φιλοζωικές οργανώσεις για τα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και στα οποία φαίνεται να σκοτώνει με φρικτό τρόπο γάτες και να ταΐζει ένα φίδι με ζωντανά γατάκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ