Κουβέλης: Ντιμπέιτ μόνο με δύο αρχηγούς είναι θεατρική παράσταση - iefimerida.gr

Κουβέλης: Ντιμπέιτ μόνο με δύο αρχηγούς είναι θεατρική παράσταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να οριστικοποιηθεί το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα για την άλλη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Ο Φώτης Κουβέλης σε γραπτή ανακοίνωση ζητά την διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης με τη συμμετοχή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και αποδοκιμάζει τη «θεατρική παράσταση ντιμπέιτ για 2», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά

Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζει ότι η πλουραλιστική παρουσίαση των θέσεων των κομμάτων μπορεί να συμβάλει στο δημόσιο διάλογο, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα των εκλογών.

«Ένα ντιμπέιτ μπορεί να συμβάλει στο δημόσιο διάλογο χωρίς τυφλές κομματικές αντιπαραθέσεις και χωρίς την καρικατούρα του διπολικού σκηνικού, που κάποιοι επιχειρούν να στηθεί» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ