Μάνος: Μπορούμε να σώσουμε 150.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα - iefimerida.gr

Μάνος: Μπορούμε να σώσουμε 150.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Μάνος: Υπάρχει τρόπος να σωθούν 150.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος ότι τα κόμματα εξουσίας, δηλαδή η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να θίξουν το κατεστημένο σε ότι αφορά στους δημοσίους υπαλλήλους.

Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter, ο κ. Μάνος, επισημαίνει πως Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ «δεν μιλάνε για το φτωχό που χρηματοδοτεί με τους φόρους του, το μισθό αυτού που αρνείται να μεταταγεί/δουλέψει».

Μάλιστα, με επόμενο tweet του, τονίζει πως «αν περιορίζαμε την μισθοδοτική δαπάνη 50,000 δημοσίων υπαλλήλων, θα γλίτωναν την δουλειά του οι τριπλάσιοι του ιδιωτικού τομέα» και αναρωτιέται «κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό;».

Με μια άλλη ανάρτηση ο πρόεδρος της Δράσης επισημαίνει πως «κανείς δεν θέλει να θίξει το κατεστημένο του δημοσίου - τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Γι αυτό δεν αλλάζει τίποτα, γι αυτό δεν λύνουν τίποτα».

Μάνος: Μπορούμε να σώσουμε 150.000 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ