Κατσέλη: Ο Μιχελάκης λειτουργεί σαν φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Κατσέλη: Ο Μιχελάκης λειτουργεί σαν φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ

Κατσέλη: Ο Μιχελάκης λειτουργεί σαν φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη εξαπέλυσε η Λούκα Κατσέλη, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Λάζαρου Λασκαρίδη, του κόμματός της «Κοινωνική Συμφωνία».

Συγκεκριμένα ο κ. Λασκαρίδης είπε πως «ο κ. Μιχελάκης λειτουργεί ως φερέφωνο αυτών που ψευδώς και πλαγίως διαδίδει από την Τετάρτη η ηγεσία του συνεταίρου της Ν. Δ., του ΠΑΣΟΚ». ,

Υπενθυμίζεται ότι σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μιχελάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για «μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το "λεφτά υπάρχουν" του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη».

Συνεχίζοντας, ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ «κάνουν διαρκώς ψευδείς αναφορές», προκειμένου αφενός «να καλύψουν τη δική τους αναξιοπιστία και τη δική τους αδυναμία στη διατύπωση αξιόπιστης λύσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση» και, αφετέρου, «να δικαιολογήσουν τη δική τους δέσμευση απέναντι στην πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ