Μακάβρια Γκάφα - Εστειλαν λάθος πεθαμένο στη Σύρο... - iefimerida.gr

Μακάβρια Γκάφα - Εστειλαν λάθος πεθαμένο στη Σύρο...

Μακάβρια Γκάφα - Εστειλαν λάθος νεκρό στη Σύρο...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γραφείο τελετών είχε αναλάβει να μεταφέρει τη σορό του άνδρα από την Αθήνα στη Σύρο προκειμένου να γίνει η κηδεία.... Κάποιο λάθος, όμως, άγνωστο σε ποιο σημείο της διαδικασίας, είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσει στο νησί... λάθος νεκρός!

Συμφωνα με το syrosnews.gr ο μακαρίτης πέθανε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν λόγω μιας χρόνιας και σοβαρής πάθησης.

Οταν συνέβη το μοιραίο οι συγγενείς του ανέθεσαν σε ένα γραφείο τελετών των Αθηνών να μεταφέρει τη σορό του ανθρώπου της στη Σύρο προκειμένου να γίνει εκείι η νεκρώσιμος ακολουθία και να ταφεί στον τόπο του.

Οταν η σορός έφτασε με το πλοίο της γραμμής στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων οι συγγενείς του εκλιπόντος έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι μέσα στο φέρετρο δεν βρισκόταν ο άνθρωπός τους αλλά κάποιος άλλος άγνωστος σε αυτούς.

Ο νεκρός, λοιπόν, μοιραία ξαναμεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα, ενώ ο σωστός αναμένεται με άλλο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ