Η Βίκυ Σταμάτη ήθελε τα κουρτινόξυλα να είναι από Τίμιο Ξύλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Σταμάτη ήθελε τα κουρτινόξυλα να είναι από Τίμιο Ξύλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο τόπια φλοκάτη από μαμούθ, οχτώ μπουχάρες για να βάλει και στα μπαλκόνια και 200 χλμ κουρτίνες σατέν είναι μέρος της παραγγελίας της Βίκυ Σταμάτη που «ανακάλυψαν» οι Ράδιο Αρβύλα στο καλύτερο βίντεο-παρωδία που μας χάρισαν αυτή την χρονιά.

«Είμαι σύζυγος Τσοχατζόπουλου και έχουμε κάτι οικονομίες», λέει η Βίκυ Σταμάτη στο τηλέφωνο στους υπεύθυνους του Buckingham Interior designs για να δικαιολογήσει το πως σκοπεύει να ψωνίσει από αυτούς, έχοντας τόσο λίγο ετήσιο εισόδημα. Έτσι ξεκινάει το βίντεο των Ράδιο-Αρβύλα που είναι δεδομένο ότι θα σας φτιάξει την διάθεση.

Ειδικά όταν, κατά την διάρκεια της παραγγελίας, ακούγεται η φωνή του Άκη που την προτρέπει να αγοράσει ακόμη περισσότερα κρόσσια και χαλιά, ενημερώνοντας την πως «μπήκαν στο λογαριασμό τα λεφτά από την χ μίζα» ή «έκλεισα την συμφωνία με τους Ρώσους για τους ψ πυραύλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ