ΣΥΡΙΖΑ για Ψωμιάδη: Εμείς δεν είμαστε ούτε κουμπάροι, ούτε αντιπρόσωποι της Siemens - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Ψωμιάδη: Εμείς δεν είμαστε ούτε κουμπάροι, ούτε αντιπρόσωποι της Siemens

ΣΥΡΙΖΑ για Ψωμιάδη: Εμείς δεν είμαστε ούτε κουμπάροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αιχμές που άφησε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την προέλευση της χρηματοδότησης του κόμματος του οποίου ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι «κουμπάρος» κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απάντηση που εξέδωσε το κόμμα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ανακοίνωση στις κατηγορίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο πρώην περιφερειάρχης: «Ενοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους».

«Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο Αντώνης Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας νωρίτερα είχε διατυπώσει ερωτηματικά σχετικά με την προέλευση της χρηματοδότησης της «πλούσιας» όπως τη χαρκτήρισε, καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ