Επιμένει... φθινοπωρινά ο καιρός – Συννεφιές και βροχές - iefimerida.gr

Επιμένει... φθινοπωρινά ο καιρός – Συννεφιές και βροχές

Επιμένει... φθινοπωρινά ο καιρός – Συννεφιές και βροχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα και σήμερα αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως στην Αττική τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη όμως το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς , στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 25 με 26 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 24 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ