Πανεπιστημιακό ντιμπέιτ: «Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα»... ή μήπως όχι; - iefimerida.gr

Πανεπιστημιακό ντιμπέιτ: «Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα»... ή μήπως όχι;

Ντιμπέιτ: «Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα»... ή μήπως όχι;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα επίκαιρο ερώτημα θέτουν οι απόφοιτοι των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου στο πλαίσιο του ετήσιου «British Parliamentary Style Debate», το οποίο φέτος έχει... ελληνικό άρωμα, καθώς το ντιμπέιτ θα είναι το «Η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα».

Πρόκειται για τους Συλλόγους των Αποφοίτων των πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Κέιμπριτζ, του Χάρβαρντ, του Πρίνστον και του Στάνφορντ. Ομιλητές θα είναι ο Τιμόθεος Αχιλλέας Κούμαρ για το Κέιμπριτζ, ο Γιάννης Σπυρόπουλος για το Χάρβαρντ, ο Κυριάκος Πιερρακάκης για την Οξφόρδη και η Κάτια Τσώνη για το Πρίνστον.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του «Stanford Club of Greece», καθηγητής Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, ενώ η Κατερίνα Σώκου, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή», θα αναλάβει τον σχολιασμό και το «Q&A».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ. στο ACS Arts Center (Αγ. Παρασκευής 29 και Καζαντζάκη).

Ο χώρος απέχει 200μ από το σταθμό μετρό της Αγίας Παρασκευής και υπάρχει διαθεσιμότητα δωρεάν στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στα ελληνικά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ