Συννεφιές, βροχές και καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του καιρού - iefimerida.gr

Συννεφιές, βροχές και καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του καιρού

Συννεφιές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκαιρες βροχές ή ακόμα καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες, ακόμα και στην Αττική

Στην Αθήνα το σκηνικό του καιρό θα είναι φθινοπωρινό με κύρια χαρακτηριστικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να αυξηθούν και να φέρουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι.

Στη Θεσσαλονίκη θα παρατηρηθούν νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ