Κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου - iefimerida.gr

Κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου

Κλειστά τα σχολεία από τα σχολεία από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της χώρας από την Παρασκευή 15 Ιουνίου μέχρι την Δευτέρα 18 Ιουνίου, λόγω των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, όλα τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα για να δώσουν οι υποψήφιοι Αγγλικά την Παρασκευή 15 Ιουνίου, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 5 το απόγευμα.

Εκκληση απευθύνεται και προς τους διευθυντές, «που διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κλπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους».

Επίσης, σύμφωνα με άλλη εγκύκλιο του υπουργείου, και τα Δημοτικά σχολεία λόγω των εθνικών εκλογών, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 15 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, καθώς θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά τμήματα.

Ετσι «οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν, για την εγγραφή τους στα γυμνάσια, στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ