Αιχμές Bενιζέλου κατά Δασκαλόπουλου: Μην κάνεις τον έξυπνο - iefimerida.gr

Αιχμές Bενιζέλου κατά Δασκαλόπουλου: Μην κάνεις τον έξυπνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αιχμές εναντίον του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Δημήτρη Δασκαλόπουλο, άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με το θέμα των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για το ύψος του βασικού μισθού και τις συμβάσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ιλιον, ο κ. Βενιζέλος, έκανε λόγο για μετωπική σύγκρουση «με συμφέροντα που έλεγαν σε μυστικές συναντήσεις αυτά που δεν τολμούσαν να πουν δημόσια στον ελληνικό λαό», αναφερόμενος, στις «σκληρές διαπραγματεύσεις» που έκανε με την τρόικα ως υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε - διατυπώνοντας αιχμές κατά του προέδρου του ΣΕΒ - πως δεν θέλει «κανέναν μεγαλοεργοδότη ή επιχειρηματία να κάνει τον έξυπνο», εξηγώντας ότι κανένας νόμος δεν επιβάλλει στους εκπροσώπους ενός εργοδοτικού κλάδου να αλλάξει τους όρους των συμβάσεων που ίσχυαν έως τώρα.

Επιπλέον, αναφερόμενος στο δεύτερο από τα έξι σημεία της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, δηλαδή τη συλλογική αυτονομία και τις συλλογικές συμβάσεις, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι έδωσε αγώνες με τον πρώην υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη και τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ