Ο Τσοχατζόπουλος θα έδινε 270.000 για τον... εξωραϊσμό της εικόνας του - iefimerida.gr

Ο Τσοχατζόπουλος θα έδινε 270.000 για τον... εξωραϊσμό της εικόνας του

Ο Τσοχατζόπουλος θα έδινε 270.000 για τον... εξωραϊσμό της εικόνας του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και επικοινωνιακές συμβουλές για τον... εξωραϊσμό της εικόνας του θέλησε να λάβει ο Άκης Τσοχατζόπουλος από έναν «Νίκο», ο οποίος ζήτησε μάλιστα και αμοιβή για αυτήν την δουλειά ύψους 270.000 ευρώ.

Ο... «Νίκος» όπως προκύπτει από τις σημειώσεις του πρώην υπουργού που κατασχέθηκαν από τις δικαστικές αρχές, φαίνεται να είχε υποβάλει πρόταση για συνεργασία προκειμένου με την επικοινωνιακή του ομάδα να πραγματοποιήσουν «επίθεση» σε έντυπα και ιστοσελίδες με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκαλύπτονται, η πρόταση περιλαμβάνει συνεχείς εμφανίσεις επί 18 μήνες στα ΜΜΕ και συγκρότηση ειδικής ομάδας εργασίας δημοσιογράφων οι οποίοι θα είχαν ως στόχο τον... εξωραϊσμό της εικόνας του πρώην υπουργού.Προτείνεται μάλιστα να υπάρχει ένα παραπολιτικό σχόλιο ανά 20ημερο σε 13 έντυπα και περίπου 15 σάιτ και μπλογκ.

Για την εργασία αυτή ο «Νίκος» ζήτησε 270.000 ευρώ, με το 30% του ποσού να απαιτεί να καταβληθεί με την υπογραφή συμφβνητικού. Ο «Νίκος» υποβάλλει παράλληλα στο Τσοχατζόπουλο και πλάνο πολιτικής παρέμβασης με την διενέργεια ακόμη και δημοσκοπήσεων με κατευθυνόμενα ερωτήματα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα».

Στο ίδιο αρχεία υπάρχει επίσης και ένα ακόμη συμφωνητικό στο οποίο καταγράφεται η εξαγορά από την εταιρεία «Νόρις» του συνόλου των μετοχών άλλης εκδοτικής εταιρείας αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξαγορά συμφωνείται να γίνει σε τρεις δόσεις: Τον Μάϊο του 2009 (300.000 ευρώ), τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς (300.000 ευρώ) και τον Δεκέμβριο 2009 (400.000 ευρώ). Το υπόλοιπο ποσό συμφωνείται να πληρωθεί στις 20 Μαϊου 2010 (250.000 ευρώ) και στις 20 Νοεμβρίου 2010 (250.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ